Preiskusi se tudi kot

SPLETNI NINJA

SPLOŠNI POGOJI

Te Splošni pogoji urejajo obveznosti in pravice med uporabniki spletne aplikacije »Preudarni na spletu«, ki je dostopna na povezavi (v nadaljevanju: Aplikacija), ter lastnikoma Aplikacije:

SI SPLET, informacijske tehnologije, d.o.o., Ljubljana, Ukmarjeva ulica 4, 1000 Ljubljana, ki ga zastopa direktor Damjan Veber, identifikacijska številka za DDV SI21482454, matična številka 1593765000

in

Banka Intesa Sanpaolo d.d., Koper, Pristaniška ulica 14, 6000 Koper, ki jo zastopata Jozef Kausich in Drago Kavšek, identifikacijska številka za DDV SI98026305, matična številka 5092221000.

Aplikacija je namenjena posameznikom (v nadaljevanju: Uporabniki oz. posamično Uporabnik), ki želijo izpopolniti znanje iz poznavanja financ in spletne varnosti. Dostop do aplikacije je javen, brez omejitev in popolnoma brezplačen.

 

1. VELJAVNOST IN SPREMEMBE TEH SPLOŠNIH POGOJEV

Z uporabo aplikacije uporabnik potrjuje, da je seznanjen s temi splošnimi pogoji, ki se nahajajo na https://www.preudarnonaspletu.si (v nadaljevanju: Splošni pogoji) in se strinja s  tem, da bo Aplikacijo vselej uporabljal skladno z njimi, ne glede na njihove morebitne naknadne spremembe.

 

2. UPORABA APLIKACIJE 

Za dostop do Aplikacije uporabnik potrebuje samo dostopne podatke (URL ali QR kodo).

 

3. ODGOVORNOST UPORABNIKA

Uporabnik mora pri uporabi Aplikacije upoštevati predpise s področja varstva pravic industrijske lastnine, avtorskih in sorodnih pravic.

 

4. POGOJI UPORABE APLIKACIJE

Uporaba Aplikacije je za Uporabnika brezplačna.

Lastnika omogočata rabo Aplikacije z uporabo komunikacijskih sredstev in primerne naprave.

Uporabo in dostopanje do Aplikacije je na brezplačni osnovi, pri čemer je uporaba lahko povezana s stroški, ki so zunaj vpliva lastnika (npr. stroški elektrike, plačilo internetnega priključka, plačilo prenosa mobilnih podatkov operaterju, ipd.).

 

5. VSEBINE V APLIKACIJI

Za besedila, slikovna gradiva, posnetke in druge tovrstne vsebine (v nadaljevanju: Vsebine), ki so vstavljene v Aplikacijo, sta odgovorna lastnika.

 

6. MOREBITNE MOTNJE V DELOVANJU APLIKACIJE

Lastnika ne zagotavljata neprekinjenega, nemotenega ali varnega dostopa do Aplikacije, saj lahko delovanje Aplikacije ovirajo številni dejavniki, ki niso pod nadzorom lastnika.  Lastnika prav tako občasno posodabljata Aplikacijo, kar lahko prav tako povzroči, da Aplikacija v tem času Uporabnikom ni na voljo.

 

7. PRAVICE INTELEKTUALNE LASTNINE

Programska oprema in koda aplikacije, vključno z njeno vsebino, torej besedili, grafikami, logotipi, gumbi, slikami, video posnetki in drugo intelektualno lastnino ostaja izključna last lastnikov. 

Lastnika za kršitve pravic intelektualne lastnine tretjih oseb ne odgovarjata. 

 

8. IZKLJUČITEV JAMSTEV

LAstnika ne nudita nobenih jamstev v zvezi s programsko opremo, Lastnika prav tako izključujeta vsakršno jamstvo za kakovost ali primernost, ki bi jo Uporabnik pričakoval oziroma si jo obetal v povezavi z doseganjem določenega namena z uporabo Aplikacije.

 

9. KONČNE DOLOČBE

Vse vidike vaših pravic in obveznosti v zvezi z uporabo Aplikacije, ki s temi Splošnimi pogoji niso urejeni, urejajo zadevna določila veljavnih predpisov Republike Slovenije.

 

10. PIŠKOTKI (NUJNI)

Piškotki zagotavljajo delovanje naše spletne strani, zato je njihova uporaba nujna za brskanje po njej. Ti piškotki bodo samodejno izbrisani iz vašega računalnika po zaključku trenutne seje ali zaprtju brskalnika.

 

11. FUNKCIJSKI PIŠKOTKI

Funkcijski piškotki zbirajo statistične podatke o uporabi spletnega mesta, ne da bi osebno identificirali posamezne obiskovalce. Uporabljamo jih za prilagajanje naše spletne strani potrebam naših obiskovalcev. Na našem spletnem mestu merimo število obiskov, število ogledanih strani, aktivnost obiskovalcev in kako pogosto se obiskovalci vračajo na našo stran. Funkcijski piškotki nam pomagajo razumeti vedenje obiskovalcev in izboljšati uporabnost našega spletnega mesta. Vse informacije, ki jih zberejo ti piškotki, so združene in zato anonimne. Za merjenje interakcije z uporabnikom uporabljamo piškotke Google in Siteground Analytics.